Avaliações de Surfing Poke Haarlem

Avaliações recentes

4.0
Douwe
Ontem
G.
23 setembro 2022

Veel te laat ontvangen en ook nog met een nalevering dus het was voor ons een beetje een valse start. Het eten was wel erg lekker dus wij geven jullie binnenkort zeker nog een kans!

Thijs
22 setembro 2022

Het eten was zoals altijd lekker, maar we hebben er (op een woensdagavond) ruim anderhalf uur op moeten wachten. Daarnaast was het tasje niet recht gehouden, waardoor al het eten tegen de deksels geplakt zat. Het smaakte allemaal nog prima, maar het zag er niet bepaald smakelijk uit.

Bo Verschuren
8 setembro 2022

Gefrituurde garnalen waren koud en Edmame boontjes zijn niet bezorgd

Maaike
4 setembro 2022

Heerlijke smaakvolle sushi!

Stokman
2 setembro 2022

Kwaliteit prima. Heeft heerlijk gesmaakt. Bezorging: keurig afgeleverd. MAAR: om ongeveer 18 uur besteld. Zou om 18.35 uur afgeleverd worden. Om 18.55 uur gebeld waar het bleef. Argument: erg druk en onderdelen te kort. Zou om 19.15 uur geleverd worden. 19.25 uur weer gebeld. Antwoord: rijdt net weg. 19.38 aan de deur. Conclusie: probeer aflever-beloften te verbeteren!! Zo maak je geen reclame voor een vervolg bestelling.

Rochelle
2 setembro 2022

Erg lange bezorgtijd. Vooraf aan mijn bestelling contact opgenomen met Surfing Poke omdat de kortingscode niet werkte op de site. Oplossing was een extra gratis frisdrank. Ik leek hier geen keuze of alternatief te krijgen. Bij de opmerkingen heb ik verzocht graag het verschil contant te willen ontvangen bij bezorging. Niet alleen is dat niet gebeurd, ook zat er maar 1 frisdrank (en dus ook niet de extra frisdrank) bij de bestelling; een reguliere cola in plaats van de gekozen zero bij mijn bestelling. Ook zat er maar 1 zakje soja en 1 paar stokjes bij, terwijl we twee pokebowls hebben besteld. Als laatste hebben we geen saus bij onze loempia's ontvangen. Kortom, een aantal aspecten wat mis is gegaan in deze bestelling. Wij zijn niet gecompenseerd, ondanks dat ik vooraf telefonisch contact heb opgenomen. Deze review hoeft niet geplaatst te worden, ik ben normaal namelijk ontzettend tevreden, maar ik zag geen andere mogelijkheid tot opnemen van contact via email.

Joukje van Dorp
18 agosto 2022

We misten 1 portie edamame! En er was geen gember bijgeleverd Verder was de kwaliteit echt goed, wel errug duur

Emily
14 agosto 2022

De sushi was goed, maar helaas waren er geen stokjes en geen sojasaus meegeleverd.. erg teleurstellend.

Dennis smit
12 agosto 2022

37 euro voor 7 sushi’s - had wel verwacht dat ze ten minste met bladgoud bedekt zouden zijn of een culinaire epiphany - Helaas was het “mwah ok” sushi voor een belachelijke prijs

Remi
8 agosto 2022

Sushi was opnieuw lekker en van goede kwaliteit. Bezorging kwam wat later dan gepland. Na vriendelijk contact met het restaurant werd de bestelling al snel bezorgd. Voor ons was dat geen probleem. Dank voor het extraatje ter compensatie voor het wachten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ferry
6 agosto 2022

Wij bestellen al een jaar of twee pokebowl bij Surfing Poke. Tot gisteren. De radijs was bedorven, de ananas was duidelijk niet goed meer om verder nog maar te zwijgen over de zeewier. Al met al niet eetbaar. Vervolgens hebben we gebeld en een voicemail bericht ingesproken. Daarop hebben we niets meer gehoord. Wat een aanfluiting. Wij gaan op zoek naar een andere pokebowl leverancier!

Lenneke
31 julho 2022
Erik
30 julho 2022

Echt heeerlijke sushi

Remi
25 julho 2022

Sushi was lekker. Rijst mag volgende keer iets langer worden gekookt zodat de korrel helemaal zacht is.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Igor
25 julho 2022

Favoriete plaats voor een pokebowl. Helaas niet op mijn postcode bezorgd, maar zeker waard om even af te halen!

Noortje
20 julho 2022

Vaker besteld en dan was alles goed. Nu 2 bowls besteld. Ene had geen mais maar paprika, de ander had geen mais maar paprika en miste komkommer. Verder erg lekker zoals altijd.

Alex
19 julho 2022

Good sushi. We also appreciated the absence of any ketchup-like sauces. However, it also came without soy sauce, wasabi, and chopsticks, which was a less fantastic surprise.

Olena
16 julho 2022
Olga
15 julho 2022
Frances
12 julho 2022

Al 4 of 5x besteld. Iedere keer heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd!

Casper
9 julho 2022

Alweer super lekker. Bestel vaker of ik loop langs om iets lekkers op te halen en het is altijd goed. Fijn. Alleen het beloofde gratis drankje waren jullie vergeten. Nou ja. Volgende keer.

Misha
7 julho 2022

Ik haal atijd pokebowls bij jullie en normaal ben ik er super blij mee, alleen was de rijst dit keer nog niet helemaal gaar en zaten er veel harde stukken in :(

Rogier
1 julho 2022

Het was erg druk en daarom niet op tijd klaar. Daarnaast bleek een gedeelte van de ingrediënten te ontbreken. Dat werd netjes opgelost. Er is heel hard gewerkt maar ik denk dat er iets gedaan moet worden om de druk bij deze jonge mensen weg te nemen.

Ak
26 junho 2022

Super snel geleverd en erg lekker! Frisse smaken en super gezond! Wij hadden de zalm, tonijn en zoete kip. Smullen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rosanne
18 junho 2022

Alles was lekker, alleen helaas was de mango verwisseld voor komkommer bij één bowl. Kan gebeuren.

simone
16 junho 2022

Heerlijk gegeten, verse zacht gesneden zalm, enorm volle bak en snel bezorgd

Melissa
11 junho 2022

Sushi kwam geplet in de doosjes aan. Geen sashimi en sojasaus bij de bestelling gekregen. Pokebol was lauw waardoor de tonijn niet lekker smaakte. Levering duurde langer dan 60 min.

WvdV
30 maio 2022

Nakomen (zelf voorgestelde) afhaaltijd, rust en ruimte voor gastvrijheid gast.

Ymke
27 maio 2022

Vandaag voor de 2 de keer besteld omdat de eerste keer de Salmon rainbow bowl zo fantastisch mooi eruit zag en super lekker was. Nu de zelfde poke bowl maar ook sushi, mini loempia en goyza besteld. Helaas zagen de sushi rollen er niet uit. Wel duidelijk met de hand gemaakt maar het zeewier sloot nergens aan de stukken zalm, tonijn en komkommer zaten er schots en scheef in. Soms een brok en bij de ander een klein stukje. De gyoza was half rauw en de vegatarische loempia was wel erg karig gevuld. Heel jammer maar misschien stond er iemand nieuw in de keuken. Alles is op gegaan dat dan weer wel.

Maaike
26 maio 2022

Heerlijk vers en snelle bezorging!

JH
18 maio 2022

Heerlijke pokebowls, goed gevuld!

Dennis
16 maio 2022

Bestelling kwam later gepland. Ook hadden we recht oo een gratis drankje wat er niet bij zat. De sushi was wel erg lekker, maar iets te los gerold.

H. Barends
9 maio 2022

Super lekker! Ik had al een tijd niet meer besteld. Het was nog steeds erg goed!

Robbert
7 maio 2022

Niet de eerste keer dat we hier bestellen. Maar deze viel enorm tegen. Drie poke bowls besteld. Waarvan een zonder de bestelde saus kwam. Verder maar twee stokjes en twee zakjes soja saus. Geen zakje wasabi. Dan wordt een bowl wel heel erg droog en eentonig van smaak. Overwegend om ergens anders te gaan bestellen.

Olga
29 abril 2022
Josephine
29 abril 2022

Heerlijkste poke bowl die ik ooit heb gegeten !

John Cornelissen
25 abril 2022

Ruim half uur later dan gevraagd afgeleverd , eten was top als altijd

Monique Everaert
24 abril 2022

Beste poke bowl in town!

Mensink
19 abril 2022

Eten was erg lekker; Je kan duidelijk zien en proeven dat het met zorg is klaargemaakt. maaaar wel iets te duur voor de hoeveelheid.

Marieke
15 abril 2022

Sneller dan verwacht en erg lekker!

Kasper
14 abril 2022

Nadat per e-mail was aangegeven dat de bezorging onderweg was duurde het nog zo'n 35-40 minuten voor deze bij mij was bezorgd. Ter indicatie: de afstand is per fiets 5 minuten. De sushi zelf was goed van smaak maar erg slecht gerold. Daardoor was deze niet met stokjes te eten omdat deze continue uit elkaar viel.

Monique
10 abril 2022

Het was een heerlijke maaltijd, lekker snel geleverd ook, sneller dan verwacht! De eetstokjes (2x) en zakjes met sojasaus waren overbodig en dus extra waste. onnodig als dit vermeld werd dan had ik het af kunnen wijzen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jorine Wieringa
28 março 2022

goede service en heerlijke bowls!!!!

Monique
28 março 2022

Het eten was verrukkelijk! Dit was een tweede keer (1e x via bezorgdienst). Dit maal was alleen de courgette niet goed uitgelekt maar het erge vond ik eigenlijk dat de avocado onrijp bleek dan is deze keihard en dar is niet echt smakelijk beter erbij vermelden dat dit kan voorkomen dan kan er een afgewogen keuze worden gemaakt om deze niet te kiezen. Oh en er waren zakjes soja bijgeleverd maar als er al een saus over het gerecht is dan is dit verspilling lijkt mij 😁✌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nynke
26 março 2022

Lekker, goede kwaliteit, bezorging op tijd

Nina
25 fevereiro 2022
Josephine
22 fevereiro 2022

Ik heb genoten van de poke bowl!!! Goede portie , ingrediënten heerlijk!! Fijn dat je m zelf kan samenstellen.. Ga zeker vaker bestellen bij jullie. Bezorging was super snel. Echt een aanrader !

Erix
19 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten.

Rogier
13 fevereiro 2022

Normaal is de kwaliteit altijd fantastisch maar vanavond was er echt te veel wasabi mayo gebruikt. Ook vroeg ik het dubbele, wat ik altijd doe. Nu was echt alles onder die mayo;-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marie-Louise
13 fevereiro 2022

Lekkerste sushi en pokebowl ever! Snel bezorgd ook.

Nicole
26 janeiro 2022

Poke bowl was heerlijk! Goede communicatie per mail ter bevestiging van bestelling en bezorging. Bezorger had alleen wat moeite om adres te vinden… wat sneller bellen? En het bakje waar de poke bowl in zit vind ik wat plakkerig worden, zijn denk ik betere opties. Maar zijn puntjes op de i Het belangrijkste is dat de maaltijd echt top was!

Sofie
25 janeiro 2022

Heerlijk!!

Falco
24 janeiro 2022
Peter
24 janeiro 2022

Naar aanleiding van goede recensie waarin stond “beste sushi in Haarlem”de deluxe box van 40 euro(flink aan de prijs dus dat beloofde wat) Zou ca 30-45 min duren wat we al aan de lange kant vonden. Werd uiteindelijk na 95 min bezorgd. De sushi was normal niet uitzonderlijk en alle tempura waren reeds koud bij aankomst. Bij het indienen van de klacht direct na ontvangst voelden we ons afgescheept. Pluspunt: Er was ruim voldoende wasabi en saus

Jesse
22 janeiro 2022

1 ding was niet goed gegaan met de bestelling. Heb opgebeld en ze hebben het heel goed opgelost. Leverden zo snel mogelijk wat niet goed was gegaan, met excuses en een extraatje, super lief!

Charlotte
22 janeiro 2022
Kyra Hehenkamp
9 janeiro 2022

Bezorging netjes op tijd. Allen waren jullie bij een pokebowl de saus helemaal vergeten, bij de andere de extra sojasaus die was aangevinkt. Dat was wel erg jammer.

-
7 janeiro 2022

De bowls zijn altijd heerlijk! Goede hoeveelheid en producten zijn goed vers. Bezorging is de ene keer perfect en de andere keer erg slecht. Deze keer waren ze 5 min voor tijd, super dus! Beveel de bowls zeker aan.

Marcel
20 dezembro 2021

Poke bowl was een beetje flauw van smaak deze keer. Bezorging supersnel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pokebowl liefhebber
15 dezembro 2021

Zeer goed gevulde medium bowl met verse ingrediënten. Tempeh had k knapperiger verwacht.

Gojs
13 dezembro 2021

Door de drukte was met de chopsticks, wasabi en soyasaus vergeten. Met een belletje hadden we die ik 10 minuten en kregen er een heerlijk chocolade dessert bij!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ron Stoevelaar
13 dezembro 2021

Compliment voor de 'bowls' porties , smaak en kwaliteit prima ! Lieve en goedbedoelende medewerkers die bijna allemaal mij het gevoel geven voor het eerst in dit soort zaken te werken. Mag m.i. meer aandacht aan kennis en service gegeven worden. ( training/inwerken ) De ruimte voor klant en medewerker toont vanaf begin enorm rommelig ( ik ben ongeveer 10x geweest om eten af te halen ). Dit straalt heeft geen professionele uitstraling. Kleine veranderingen kunnen al een groot verschil maken. Nogmaals ik ben dik tevreden over de 'bowls'

Maria
9 dezembro 2021

Grote porties, erg vriendelijke medewerkers en een hele snelle voorbereiding van het eten.

Sophie
3 dezembro 2021

Geweldig snelle service & vriendelijk!

Jasper
28 novembro 2021

Lekkere sushi, warme gerechten warm en crispy. Bezorgers wat later dan gepland maar verder prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mariolijne De Jong
28 novembro 2021
K. Kloes
27 novembro 2021